Børnene og bierne

4.b var på besøg hos Knivholt Bilaug fredag d. 12/6

Nyhed billede
Vi havde en fantastisk dejlig tur med spændende oplevelser, og dagen gik så hurtigt, at vi slet ikke var klar til at gå hjem igen.
Vi blev klogere på bierne, blomsterne og honningen, og de fleste var enige om, at den friske, flydende honning var langt bedre end nutella, så de mange franskbrød Bilauget havde købt til vores besøg blev spist op til sidste krumme.
Knivholt Bilaug har netop fået 42 bidragter i forskellige størrelser til undervisningsformål, og vi kan varmt anbefale et besøg.
    Lars Michael Friis Kristensen den 12-06-2015
    Brug for udvidet åbningstid i SFO ?
    Alle der har brug udvidet åbningstid om morgenen i SFO,
    i perioden 01.08.15 - 31.12.15
    Kan søge nu, på vehæftede skema.
    Der sendes til laki@frederikshavn.dk, eller afleveres på skolen.
    Senest den 21.06.15

Søren Højer Torp Andersen den 04-06-2015
    Vedr. ringetider for skoleåret 15/16

Kære elever og forældre

Grundet ændringer i kørselsplanen fra NT har vi været nødt til at ændre på ringetiderne for kommende skoleår.

Alle elever på 0.-3. årgang møder i skoleåret 15/16 hver dag fra 8.05 – 14.05.

For alle øvrige årgange gælder det, at skoledagen starter hver morgen kl. 8.05. Sluttidspunktet for skoledagen vil her fremgå af klasseskemaerne som udsendes umiddelbart inden sommerferien.

Kaj Erik Jensen
    Distriktsskoleleder